De feiten op een rij:

  • Prijs vanaf € 56.395

  • Vanaf juli in de showroom

  • Nu bestellen is dit jaar nog rijden

Vanaf juli staat hij bij dealer en is hij leverbaar en nu zijn de prijzen van de Solterra, Subaru’s eerste volledig elektrische SUV bekend. De Solterra is er vanaf € 56.395,-. Op Subaru.nl vindt u alle informatie over de Solterra, inclusief specificaties en een overzicht van de zeer uitgebreide standaarduitrusting. Alleen de prijslijst bekijken? Klik dan hier.

Nog voordat de Solterra in juli officieel leverbaar is, reed een selecte groep Nederlandse journalisten met de Solterra. Hun eerste bevindingen: indruk maken de standaard vierwielaandrijving, het hoogste veiligheidsniveau en een standaarduitrusting die zo compleet is dat er bijna geen ruimte voor opties is. Maak kennis met de Subaru Solterra.

TopGear, Autoweek, Autovisie, InstaAutoVlog, Dagelijksauto, Werner Budding en Auto Review delen hier hun ervaringen.

Bodemvrijheid

Elke Subaru is gemaakt voor avontuur. Zo ook de Solterra. Hij beschikt standaard over permanente vierwielaandrijving, 21 centimeter grondspeling en allerlei technische voorzieningen die maximale grip onder alle omstandigheden garanderen. Het biedt u extra rijcomfort, gemak en veiligheid. Waar u ook naar toe gaat.

8 jaar garantie op de accu

Wie een Subaru koopt, kiest voor zekerheid. Elke Subaru is gebouwd om lang mee te gaan. Ter illustratie: van alle Subaru’s die de afgelopen 10 jaar zijn verkocht, rijdt 97% nog steeds rond. En Subaru scoort steevast hoog in onafhankelijke onderzoeken naar betrouwbaarheid, onder meer bij de Consumentenbond.

Om u extra zekerheid te bieden, geeft Subaru 5 jaar garantie op een nieuwe auto. Kiest u voor de Solterra, Subaru’s eerste volledig elektrische SUV dan kunt u terugvallen op 8 jaar of 160.000 km garantie op het accupakket. Bij Subaru gaat het om kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht of u een Subaru XV, Outback, Forester of elektrische Solterra kiest.

Heeft u vragen neem dan contact op met Theo Wenting de officiële Subaru-dealer voor Doetinchem en omgeving.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van het nieuws en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.